Återskapa kontakten med kropp, själ och ande

Om Sat Nam Yoga Luleå

Jag är fullt övertygad om att vi alla bär verktygen inom oss för att kunna uppnå hälsa och ett fulländat liv. När vi är i kontakt med vår intuition, börjar släppa taget på de förminskande känslorna och istället mer och mer identifierar oss med vårt sanna själv, ja då sker ett helande! Kundaliniyoga är tekniken för att hjälpa dej med just det, återskapa kontakten med kropp själ och ande. Yoga är här för att stanna, och har en självklar plats bland tekniker för bättre hälsa och en fördjupad balans i livet. Hitta din energi från livsenergin och inte från adrenalinet.

Ett yogapass består av enkla men kraftfulla rörelser, aktiv avslappning, andningsövningar och avslutas med meditation. Olika yogapass focuserar på olika delar av kroppen och psyket. Det finns en stor variation av pass som tex stärker ryggen, energisystemet, inre organ, immunförsvaret, balanserar kvinnligt och manligt bara för att nämna några.

Meditation är en viktig del i yogan. Meditation är en aktiv process. Kroppen är avslappnad, jordad och sinnet är aktivt närvarande, skärpt och klart. I kundaliniyogan tränar du din fysiska kropp, ökar din medvetenhet och utforskar det okända. Du kan släppa taget till det begränsade och öppnar upp för en högre medvetenhet.

Du kan lära känna dej själv på ett snällare sätt och fungera bättre tillsammans med dej själv.

Säg ja till yoga och välkommen till yogamattan!

/Cecilie Riström